• 13.10
  • 21:00
  • Arenele Romane

Lansare „Eu” – DOC

DOC + invitați speciali

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Cumpără bilete

După ce înțelegi mesajul de pe albumul „Eu”, poți să spui că ai ascultat o bibliografie completă a lui DOC. Cele 16 piese ale albumului sunt suficiente pentru a ne prezența viața sa în versuri, încă de când era copil. Este un album introspectiv, necesar pentru a explica atât evoluția sa ca artist, cât și existența sa în sine. Piesele vin natural, iar poveștile sunt cele reale, așa cum spune chiar el „fără aditivi, fără diluanți”. Scrise exact așa cum s-au simțit, versurile sunt cântate de tovarășii vechi peste beat-uri noi și poate ăsta e motivul pentru care firul narativ continuă de la o piesă la alta.

DOC își lansează ultimul album pe 13 octombrie la Arenele Romane. Alături de el urcă pe scenă : Deliric, Vlad Dobrescu, Vlad Flueraru, Helen, Dorian, Cabron, Exile, Mimi și mulți alți artiști cu care va cânta piesele alea pe care le-ai avut tu în minte de când a urcat albumul pe Youtube. 

BILETE: 

Biletele #EarlyBird sunt SOLD OUT. 
Urmatoarele bilete #Presale sunt la prețul de 45 lei disponibile pe www.thefresh.ro și în rețelele partenerilor noștri MyTicketiaBilet.ro și Bilete.ro.

Pentru ridicare personală a biletelor punctele Entertix sunt:

Mega Mall Bucuresti – Info Point // Luni – Duminica 10:00 – 22:00
Promenada Mall Bucuresti – Info Point // Luni – Duminca 10:00 – 22:00

SPONSORI: 
AHEAD, Glo, Gambrinus, AQUA Carpatica

PARTENERI MEDIA: 
RADIO GUERRILLAUtv5 to goNOIZZ.roIQadsSneaker IndustryIQoolPartipipal EventsWe Must Be Trippin’

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!