• 07/09/2023
  • 18:00
  • Arenele Romane

TRENTEMØLLER LIVE @ Arenele Romane I Special guest: GOLAN (hybrid)

Cumpără bilete

TRENTEMØLLER revine la București pe 7 septembrie, la Arenele Romane. Special guest: GOLAN (hybrid)
 
TRENTEMØLLER revine la București cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Arenele Romane, pe 7 septembrie. În deschidere li se va alătura ca special guest GOLAN (hybrid).
Evenimentul, organizat de Emagic și The Fresh, face parte din a treia etapă a turneului Memoria Tour, organizat pentru a promova albumul omonim, lansat în 2022.
 
Trentemøller va urca pe scenă alături de o trupă live, formată dintr-o selecție de patru muzicieni remarcabili: artista islandeză Disa Jakobs (voce și chitară), care deține exact vocea eterică pe care Trentemøller a căutat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul Memoria; Silas Tinglef (tobe) al cărui EP de debut, lansat sub numele 2nd Blood prin label-ul In My Room, a fost produs și mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitară), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; și Jacob Haubjerg (bas), ce lucrează de multă vreme cu trupele Sleep Party People și Savage Rose, lansând și piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.