• 24.06.2022
  • 14:00
  • ARENELE ROMANE

MORCHEEBA I Special guest: GOLAN @ Arenele Romane

Cumpără bilete

MORCHEEBA revine la București pe 24 iunie 2022, la Arenele Romane. Special guest: GOLAN. Biletele pot fi achiziționate aici: https://morcheeba.emagic.ro
 
Skye Edwards și Ross Godfrey se întorc anul acesta în România, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus în pandemie și lansat în primăvara lui 2021. Albumul explorează soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obișnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, continuând călătoria muzicală ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice și i-a făcut cunoscuți în toate colțurile lumii, cu vânzări de milioane de albume. “Blackest Blue este despre găsirea unei căi de a ieși la lumină în timpurile cele mai întunecate, schimbat, dar intact”.
Albumul conține 10 piese noi, primul extras fiind single-ul “Sounds of Blue”:
https://youtu.be/seUrsjiRVeU
Pe 24 iunie pe scena Arenelor Romane se vor auzi în premieră piesele de pe “Blackest Blue”, precum și piese Morcheeba deja foarte cunoscute și iubite de public.
Înaintea showului Morcheeba duoului i se va alatura special guest GOLAN, care au lansat recent cel de-al doilea material discografic, intitulat “I”.
https://youtu.be/g3rULaRniYQ
 
Warm-up: UFe (VRTW Artists)
UFe se manifestă artistic printr-o explozie de genuri și influențe muzicale diverse care i-au conturat, de-a lungul timpului, un stil propriu, greu de încadrat în sertarele categorisirilor muzicale.
De la ritmurile ancestrale ale Africii și sunetele tropicale ale Americii Latine, până la jazz și beaturi de funk, UFe este unul dintre cei mai experimentați curatori de vinyluri din România. Repertoriul său vast ne va purta într-o călătorie extatică a muzicii popoarelor.
 
Primele 500 de bilete early bird pentru concertul MORCHEEBA de la Arenele Romane pot fi achizitionate de la https://tickets.emagic.ro și de pe iaBilet, la următoarele categorii:
PREMIUM SEATED (loc pe scaun în sectoarele E si K din apropierea scenei): 235 lei
GOLDEN STANDING (loc în picioare, în fața scenei): 160 lei
GENERAL ACCESS (cu loc în picioare sau pe scaun, în spatele zonei Golden): 115 lei
După epuizarea primelor 500 de bilete early bird, prețurile biletelor în presale vor fi:
PREMIUM SEATED (loc pe scaun în sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei
GOLDEN STANDING (loc în picioare, în fața scenei): 195 lei
GENERAL ACCESS (cu loc în picioare sau pe scaun, în spatele zonei Golden): 145 lei