• 27/06/2022
  • 17:00
  • ARENELE ROMANE

THIEVERY CORPORATION @ Arenele Romane

Cumpără bilete

THIEVERY CORPORATION revine la București pe 27 iunie 2022, la Arenele Romane. Biletele pot fi achiziționate aici: https://thieverycorporation.emagic.ro
 
Duo-ul american de muzică electronică, format din Rob Garza și Eric Hilton, revine la București, vara aceasta, pentru un spectacol live electrizant, organizat de Emagic și Fresh.
În cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte asociate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică și muzică braziliană, inclusiv bossa nova.
 
 
***
Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.
Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la dată desfășurării evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.
Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.